Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Studio 8
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Invitatii nunta
5 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Organizarea unei nunti, include multe etape, insa printre primele task-uri pe care o sa le ai de rezolvat, va fi alegerea invitatiilor la marele eveniment!
Alegerea printurilor potrivite se concentreaza in mare pe alegerea hartiei si a graficii.
Daca optezi pentru o hartie speciala (craft, handmade cu petale de flori) aceasta va fi potrivita cu o grafica cat mai simpla, care mai mult pune accentul pe designul tipografic, decat pe ilustratii.
In timp ce alegerea unei hartii simple, mate poate sa sustina cu succes o grafica curajoasa si cu personalitatea special creata pentru evenimentul tau.
Din punct de vedere al costurilor acestea pot varia destul de mult in functie de hartia sau imprimare; compozitia hartiei sau a materialului de baza (bumbac, panza), finisare (mat, lucios) ca si textura, grosime si stil.

De exemplu daca alegi o invitatie realizata manual pe o hartie speciala - adesea cu un aspect fibros sau cu fire metalice si flori uscate - acestea se vand la bucata si nu in pachet si vor costa mai mult decat cele obisnuite.
Exista insa si variante care sa coste foarte putin sau chiar deloc, insa desigur necesita timp .
O invitatie calda, care vine din inima este aceea scrisa de mana. Alege singura o hartie cartonata color si pune-te pe treaba. Sunt foarte potrivite si dau o nota personala si mai ales sunt facute de mainile tale si ale logodnicului tau!
Si desigur, in secolul vitezei, un alt tip de invitatie care este din ce in ce mai prezenta, datorita lipsei timpului dar si a distantelor din ce in ce mai mari intre oameni este invitatia online!
Din Gura in Gura
Alte Produse